Συνάντηση Αβέρωφ με Έλληνα ΥΠΕΣ: Στο επίκεντρο συζητήσεων το μεταναστευτικό και οι επιπτώσεις του πολέμου στις 2 χώρες

Συνάντηση Αβέρωφ με Έλληνα ΥΠΕΣ: Στο επίκεντρο συζητήσεων το μεταναστευτικό και οι επιπτώσεις του πολέμου στις 2 χώρες

Με τον Υπουργό Εσωτερικών της ελληνικής κυβέρνησης κ. Μάκη Βορίδη συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος Κύπρου και Ελλάδας όπως το μεταναστευτικό, η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις τόσο στις δυο χώρες όσο και πανευρωπαϊκά καθώς και το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που έχουν θέσει επί τάπητος οι κυβερνήσεις των δυο χωρών.

Ως κοινή συνισταμένη καταγράφηκε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας Κύπρου και Ελλάδας και προς αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων αλλά και την προώθηση κοινών δράσεων με γνώμονα την πρόοδο του ελληνικού και του κυπριακού λαού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE