Ουκρανία: Νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσία - Ελεύθεροι 30 Ουκρανοί

Ουκρανία: Νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσία - Ελεύθεροι 30 Ουκρανοί

Τριάντα Ουκρανοί απελευθερώθηκαν σε νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία, ανακοίνωσε το Κίεβο σήμερα, πέντε ημέρες μετά την απελευθέρωση 12 Ουκρανών στρατιωτών και 14 αμάχων.

«Έπειτα από διαταγή του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μια τέταρτη ανταλλαγή αιχμαλώτων πραγματοποιήθηκε σήμερα. Πέντε αξιωματικοί και 17 στρατιωτικοί ανταλλάχθηκαν, καθώς και οκτώ άμαχοι μεταξύ των οποίων μία γυναίκα», έγραψε στο Telegram η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βερεστσούκ.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE