Πυρκαγιά σε δημοτικό σχολείο στη Λεμεσό – Πήραν φωτιά σωρός από ξύλα στην αυλή

Πυρκαγιά σε δημοτικό σχολείο στη Λεμεσό – Πήραν φωτιά σωρός από ξύλα στην αυλή

Λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε για πυρκαγιά σε Δημοτικό Σχολείο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το 21ο Δημοτικού Λεμεσού στη Μέσα Γειτονιά.

Στο σημείο βρίσκεται και η αστυνομία που θα ερευνήσει με την Πυροσβεστική τα αίτια της φωτιάς.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο ThemaOnline, η φωτιά ξέσπασε σε σωρό από ξύλα στην αυλή του σχολείου. Στη σκηνή ανταποκρίθηκε ένα πυροσβεστικό όχημα και η φωτιά έχει κατασβηστεί. Όπως μας διαβεβαίωσαν, δεν διέτρεξε κίνδυνο ο οποιοσδήποτε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE