Άφαντος παραμένει 18χρονος - Λείπει εδώ και δύο βδομάδες - Δείτε φωτογραφία

Άφαντος παραμένει 18χρονος - Λείπει εδώ και δύο βδομάδες - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του WARSMEH SAYD, 18 ετών, από τη Σομαλία, ο οποίος απουσιάζει από την 1η Απριλίου, 2022 από το χώρο διαμονής του στην επαρχία Λεμεσού.

Ο SAYD περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ περίπου με μαύρα κοντά μαλλιά ενώ κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE