Βρέθηκαν τα οστά αγνοούμενου από το 1964 - Δολοφονήθηκε από Τούρκους

Βρέθηκαν τα οστά αγνοούμενου από το 1964 - Δολοφονήθηκε από Τούρκους

Τα οστά αγνοούμενου ανευρέθηκαν πρόσφατα με την μέθοδο DNA στο κατεχόμενο χωριό Μάνδρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» και συγκεκριμένα στην στήλη με τις κηδείες, αναφέρεται ότι ο πρόκειται για τον Ανδρέα Ιωαννίδη, ο οποίος αγνοείτο από το 1964, καθώς είχε πέσει θύμα δολοφονίας από Τούρκους.
Τα οστά του ανευρέθηκαν πρόσφατα σε ομαδικό στο χωριό Μάνδρες της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 (57 χρόνια μετά) στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE