Βρέθηκαν τα οστά αγνοούμενου από το 1964 - Δολοφονήθηκε από Τούρκους

Βρέθηκαν τα οστά αγνοούμενου από το 1964 - Δολοφονήθηκε από Τούρκους

Τα οστά αγνοούμενου ανευρέθηκαν πρόσφατα με την μέθοδο DNA στο κατεχόμενο χωριό Μάνδρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» και συγκεκριμένα στην στήλη με τις κηδείες, αναφέρεται ότι ο πρόκειται για τον Ανδρέα Ιωαννίδη, ο οποίος αγνοείτο από το 1964, καθώς είχε πέσει θύμα δολοφονίας από Τούρκους.
Τα οστά του ανευρέθηκαν πρόσφατα σε ομαδικό στο χωριό Μάνδρες της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 (57 χρόνια μετά) στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE