Είναι το όνειρό σου να δουλέψεις στην Google; Άνοιξαν θέσεις στην Αθήνα

Είναι το όνειρό σου να δουλέψεις στην Google; Άνοιξαν θέσεις στην Αθήνα

Ο γνωστός σε όλους κολοσσός στις υπηρεσίες διαδικτύου, Google, ανακοίνωσε νέες προσλήψεις για τα γραφεία του στην Αθήνα, για έξι διαφορετικές ειδικότητες.

Τα γραφεία της Google σε όλο τον κόσμο θεωρούνται από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα. Είναι γνωστό πως τα γραφεία της Google στην Ελλάδα είναι τόσο μοντέρνα με μια διαφορετική αντίληψη για την εργασία, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «σίγουρα θα σας κάνουν να θέλετε να εργαστείτε στην Google!».

Να σημειωθεί ότι η Google στην Αθήνα διαθέτει σύγχρονα γραφεία που βρίσκονται στο Μαρούσι. Το design και τη διακόσμηση επιμελήθηκε η Fluid Architects και η αισθητική θυμίζει γειτονιά της παλιάς Αθήνας, με περίπτερα, αφίσες από ελληνικές ταινίες, μαυροπίνακες, παραδοσιακά παράθυρα ενώ υπάρχει και το περιβόητο σε όλους τραπέζι ping pong.

Οι θέσεις εργασίας

Οι ειδικότητες που ζητάει αυτή τη στιγμή η Google για τα γραφεία της στην Αθήνα είναι οι εξής:

  • Country Operations Manager, Go-To-Market
  • Customer Engineer, Public Sector
  • Partner Business Development Manager, Google Cloud
  • Senior Staff Engineer, Site Reliability Engineering
  • Industry Manager, Large Customer Sales (Greek)
  • Associate Product Marketing Manager

Για να στείλετε το βιογραφικό σας στη Google κάντε κλικ εδώ.

Πηγή: proson.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE