Έπιασαν τον πρώτο - Χειροπέδες σε 23χρονο για την επίθεση με πέτρες σε καφενείο της Πάφου

Έπιασαν τον πρώτο - Χειροπέδες σε 23χρονο για την επίθεση με πέτρες σε καφενείο της Πάφου

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, συνελήφθη το Σάββατο 16/4 λίγο μετά τα μεσάνυχτα βάσει δικαστικού εντάλματος, νεαρό πρόσωπο, ηλικίας 23 ετών.

Της σύλληψης του 23χρονου, προηγήθηκε καταγγελία από δύο πρόσωπα, ότι ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ έξω από υποστατικό σε περιοχή της Πάφου, ο 23χρονος, συνοδευόμενος από άλλα οκτώ περίπου πρόσωπα, χωρίς αιτία, άρχισαν να ρίχνουν πέτρες προς το υποστατικό.

Από τη ρίψη των πετρών, προκλήθηκαν ζημιές ύψους 100 περίπου ευρώ στο υποστατικό, ενώ ζημιές 1,000 ευρώ περίπου, υπέστη και το όχημα ενός εκ των παραπονούμενων.

Ο 23χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE