Έπιασαν τον πρώτο - Χειροπέδες σε 23χρονο για την επίθεση με πέτρες σε καφενείο της Πάφου

Έπιασαν τον πρώτο - Χειροπέδες σε 23χρονο για την επίθεση με πέτρες σε καφενείο της Πάφου

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, συνελήφθη το Σάββατο 16/4 λίγο μετά τα μεσάνυχτα βάσει δικαστικού εντάλματος, νεαρό πρόσωπο, ηλικίας 23 ετών.

Της σύλληψης του 23χρονου, προηγήθηκε καταγγελία από δύο πρόσωπα, ότι ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ έξω από υποστατικό σε περιοχή της Πάφου, ο 23χρονος, συνοδευόμενος από άλλα οκτώ περίπου πρόσωπα, χωρίς αιτία, άρχισαν να ρίχνουν πέτρες προς το υποστατικό.

Από τη ρίψη των πετρών, προκλήθηκαν ζημιές ύψους 100 περίπου ευρώ στο υποστατικό, ενώ ζημιές 1,000 ευρώ περίπου, υπέστη και το όχημα ενός εκ των παραπονούμενων.

Ο 23χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE