Έπιασαν τον πρώτο - Χειροπέδες σε 23χρονο για την επίθεση με πέτρες σε καφενείο της Πάφου

Έπιασαν τον πρώτο - Χειροπέδες σε 23χρονο για την επίθεση με πέτρες σε καφενείο της Πάφου

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, συνελήφθη το Σάββατο 16/4 λίγο μετά τα μεσάνυχτα βάσει δικαστικού εντάλματος, νεαρό πρόσωπο, ηλικίας 23 ετών.

Της σύλληψης του 23χρονου, προηγήθηκε καταγγελία από δύο πρόσωπα, ότι ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ έξω από υποστατικό σε περιοχή της Πάφου, ο 23χρονος, συνοδευόμενος από άλλα οκτώ περίπου πρόσωπα, χωρίς αιτία, άρχισαν να ρίχνουν πέτρες προς το υποστατικό.

Από τη ρίψη των πετρών, προκλήθηκαν ζημιές ύψους 100 περίπου ευρώ στο υποστατικό, ενώ ζημιές 1,000 ευρώ περίπου, υπέστη και το όχημα ενός εκ των παραπονούμενων.

Ο 23χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE