Κίνα: Σχεδόν 25.000 ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού - Τα περισσότερα στη Σανγκάη

Κίνα: Σχεδόν 25.000 ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού - Τα περισσότερα στη Σανγκάη

Στην Κίνα καταγράφηκαν χθες Παρασκευή 24.791 νέα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων 20.895 αφορούν ασυμπτωματικούς φορείς του ιού, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Επιτροπή Υγείας της χώρας.

Οι αριθμοί αυτοί είναι ελαφρώς αυξημένοι σε σύγκριση με το προηγούμενο 24ωρο, όταν είχαν ανακοινωθεί επισήμως 24.268 νέες μολύνσεις, εκ των οποίων 20.782 αφορούσαν ασυμπτωματικούς φορείς του ιού – τους οποίους οι κινεζικές υγειονομικές αρχές μετρούν ξεχωριστά.

Η συντριπτική πλειοψηφία των 24.791 νέων κρουσμάτων προέρχεται από το οικονομικό κέντρο της Σανγκάης, που αποτελεί το επίκεντρο του νέου κύματος Covid-19 στην Κίνα. Η μεγαλούπολη των 25 εκατομμυρίων κατοίκων, στην οποία έχει επιβληθεί αυστηρό lockdown, κατέγραψε περίπου 23.513 νέες μολύνσεις.

Το τελευταίο 24ωρο, 2.818 ασθενείς που νοσηλεύονταν με Covid-19 πήραν εξιτήριο, ενώ 34.002 άνθρωποι βγήκαν από την καραντίνα στην οποία είχαν μπει ως «στενές επαφές» φορέων του ιού.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE