Υπουργείο Υγείας έβαλε βίντεο του Pornhub αντί για ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Υπουργείο Υγείας έβαλε βίντεο του Pornhub αντί για ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Μερακλής φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται τα social media του Υπουργείο Υγείας στο Κεμπέκ του Καναδά, μετά την γκάφα στην οποία υπέπεσε την Πέμπτη.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν προφανώς ξέχασε να κάνει copy σωστά το λινκ για την ενημέρωση για την πορεία της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στο Twitter ανέβηκε ένα link που οδηγούσε σε ερωτικό video με ποδολαγνίες στο pornhub.

Μάλιστα, χρειάστηκε να περάσουν 30 λεπτά για να καταλάβει το λάθος που είχε κάνει και να κατεβάσει το ποστάρισμα που είχε κάνει, ζητώντας συγγνώμη στους 103.000 followers του λογαριασμού.

«Λόγω μίας κατάστασης πέρα από τον έλεγχό μας, δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό μας στο Twitter, ένα λινκ με ακατάλληλο περιεχόμενο. Ψάχνουμε τα αίτια. Λυπούμαστε για την αναστάτωση», έγραφε η σχετιkή ανάρτηση.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από κάτω στα σχόλια, το τρολάρισμα πήγαινε σύννεφο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE