VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό
Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν προφανώς ξέχασε να κάνει copy σωστά το λινκ για την ενημέρωση για την πορεία της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στο Twitter ανέβηκε ένα link που οδηγούσε σε ερωτικό video με ποδολαγνίες στο pornhub.
Μάλιστα, χρειάστηκε να περάσουν 30 λεπτά για να καταλάβει το λάθος που είχε κάνει και να κατεβάσει το ποστάρισμα που είχε κάνει, ζητώντας συγγνώμη στους 103.000 followers του λογαριασμού.
«Λόγω μίας κατάστασης πέρα από τον έλεγχό μας, δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό μας στο Twitter, ένα λινκ με ακατάλληλο περιεχόμενο. Ψάχνουμε τα αίτια. Λυπούμαστε για την αναστάτωση», έγραφε η σχετιkή ανάρτηση.
Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από κάτω στα σχόλια, το τρολάρισμα πήγαινε σύννεφο.
Πηγή: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




