Οδηγός διπλοκάμπινου παρέσυρε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Οδηγός διπλοκάμπινου παρέσυρε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Οδηγός διπλοκάμπινου αυτοκινήτου φέρεται να παρέσυρε και τραυμάτισε 61χρονο ποδηλάτη, εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας Πάφου, αυτοκίνητο, στις 10:15 το Σάββατο, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, παρά την παραλία Γυαλιάς κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και κτύπησε Βρετανό ποδηλάτη, ηλικίας 61 ετών .

0 61χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία επρόκειτο για διπλοκάμπινο όχημα που φέρεται να παρέσυρε τον 61χρονο ποδηλάτη και γίνονται εξετάσεις προκειμένου να εντοπισθεί ο οδηγός του.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς διερευνούν τα αίτια πρόκλησης του Τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE