Οδηγός διπλοκάμπινου παρέσυρε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Οδηγός διπλοκάμπινου παρέσυρε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Οδηγός διπλοκάμπινου αυτοκινήτου φέρεται να παρέσυρε και τραυμάτισε 61χρονο ποδηλάτη, εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας Πάφου, αυτοκίνητο, στις 10:15 το Σάββατο, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, παρά την παραλία Γυαλιάς κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και κτύπησε Βρετανό ποδηλάτη, ηλικίας 61 ετών .

0 61χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία επρόκειτο για διπλοκάμπινο όχημα που φέρεται να παρέσυρε τον 61χρονο ποδηλάτη και γίνονται εξετάσεις προκειμένου να εντοπισθεί ο οδηγός του.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς διερευνούν τα αίτια πρόκλησης του Τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE