Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει τόπλες μπροστά στην πισίνα

Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει τόπλες μπροστά στην πισίνα

Για άλλη μία φορά, η Κένταλ Τζένερ άφησε άφωνους τους θαυμαστές της.


To διάσημο μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν πόζαρε μπροστά από μία πολυτελή πισίνα, κρατώντας στα χέρια της την τεκίλα που παράγει η εταιρεία της αδερφής της, Κάιλι Τζένερ.

Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κένταλ Τζένερ φοράει το μπικίνι της, όμως έχει παραλείψει το επάνω του μέρος. Το γυμνό της στήθος καλύπτει το χέρι της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε μόνο: «Στην πισίνα», με το κοινό της να αφήνει σχόλια από κάτω, επαινώντας την για το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε τη φωτογραφία:

278420863_1702637863408063_2630867004797156725_n

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE