Βανδή-Μπισμπίκης: Ρομαντική απόδραση το Πάσχα – Που σχεδιάζουν να πάνε

Βανδή-Μπισμπίκης: Ρομαντική απόδραση το Πάσχα – Που σχεδιάζουν να πάνε

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ψάχνουν συνεχώς να βρίσκουν χρόνο για να απολαύσουν τον έρωτά τους καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι πολύ αυξημένες.

Τις μέρες του Πάσχα είναι η ιδανική ευκαιρία για μια εξόρμηση που θα τους δώσει την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

Η Δέσποινα Βανδή αυτή τη σεζόν, κάθε Κυριακή εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Κύπρου και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει πάει αρκετές φορά για να την απολαύσει.

Με αφορμή τις εμφανίσεις της Βανδή εκεί, οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν στην Κύπρο λίγες μέρες μακριά από όλους.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, οι δυο τους, σύμφωνα με τη Real, να κάνουν και κάποια ακόμα μίνι απόδραση και να… εξαφανιστούν ώστε να ζήσουν τον έρωτά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE