Μετέτρεψαν πολυκατοικία σε οίκο ανοχής στη Λευκωσία - Ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα

Μετέτρεψαν πολυκατοικία σε οίκο ανοχής στη Λευκωσία - Ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα

Μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν χθες συντονισμένη επιχείρηση σε πολυκατοικία στη Λευκωσία, μετά από συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών, ότι λειτουργούσε ως οίκος ανοχής.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ενός άνδρα ηλικίας 71 ετών και μίας γυναίκας ηλικίας 46 ετών.

Και τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για πέντε μέρες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο υπό αναφορά κτίριο, εντοπίστηκαν τρεις γυναίκες από τις οποίες θα ληφθούν καταθέσεις από τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για θύματα εμπορίας προσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE