Μετέτρεψαν πολυκατοικία σε οίκο ανοχής στη Λευκωσία - Ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα

Μετέτρεψαν πολυκατοικία σε οίκο ανοχής στη Λευκωσία - Ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα

Μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν χθες συντονισμένη επιχείρηση σε πολυκατοικία στη Λευκωσία, μετά από συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών, ότι λειτουργούσε ως οίκος ανοχής.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ενός άνδρα ηλικίας 71 ετών και μίας γυναίκας ηλικίας 46 ετών.

Και τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για πέντε μέρες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο υπό αναφορά κτίριο, εντοπίστηκαν τρεις γυναίκες από τις οποίες θα ληφθούν καταθέσεις από τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για θύματα εμπορίας προσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.