Μετέτρεψαν πολυκατοικία σε οίκο ανοχής στη Λευκωσία - Ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα

Μετέτρεψαν πολυκατοικία σε οίκο ανοχής στη Λευκωσία - Ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα

Μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν χθες συντονισμένη επιχείρηση σε πολυκατοικία στη Λευκωσία, μετά από συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών, ότι λειτουργούσε ως οίκος ανοχής.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ενός άνδρα ηλικίας 71 ετών και μίας γυναίκας ηλικίας 46 ετών.

Και τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για πέντε μέρες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο υπό αναφορά κτίριο, εντοπίστηκαν τρεις γυναίκες από τις οποίες θα ληφθούν καταθέσεις από τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για θύματα εμπορίας προσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE