Μετέτρεψαν πολυκατοικία σε οίκο ανοχής στη Λευκωσία - Ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα

Μετέτρεψαν πολυκατοικία σε οίκο ανοχής στη Λευκωσία - Ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα

Μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν χθες συντονισμένη επιχείρηση σε πολυκατοικία στη Λευκωσία, μετά από συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών, ότι λειτουργούσε ως οίκος ανοχής.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ενός άνδρα ηλικίας 71 ετών και μίας γυναίκας ηλικίας 46 ετών.

Και τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για πέντε μέρες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο υπό αναφορά κτίριο, εντοπίστηκαν τρεις γυναίκες από τις οποίες θα ληφθούν καταθέσεις από τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για θύματα εμπορίας προσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE