Μαυρίκιος – Ιλάειρα: «Σπάνε» το τικ τοκ ψήνοντας… φλαούνες

Μαυρίκιος – Ιλάειρα: «Σπάνε» το τικ τοκ ψήνοντας… φλαούνες

Το Πάσχα πλησιάζει και από κανένα κυπριακό σπίτι δεν λείπουν οι φλαούνες.

Έτσι και το αγαπημένο και πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής και κυπριακής showbiz έψησαν φλαούνες.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεφουρνίζει και τραγουδάει «Ψήνω φλαούνες» σε μελωδία του γνωστού πλέον άσματος "έκανα τικ τοκ". Σταθερά δίπλα του Ιλάειρα Ζήση κρατώντας το μικρό τους σκυλάκι αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE