ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Κορμακίτη για επιθεώρηση έργων τη Δευτέρα ο Επίτροπος Προεδρίας

Στον Κορμακίτη για επιθεώρηση έργων τη Δευτέρα ο Επίτροπος Προεδρίας

Επίσκεψη στον Κορμακίτη για να επιθεωρήσει τα υπό κατασκευή έργα στο σχολείο και το γήπεδο, θα πραγματοποιήσει το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, 18 Απριλίου ο Επίτροπος Προεδρίας, Φώτης Φωτίου.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι ο κ. Φωτίου θα ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών και στη συνέχεια θα συναντήσει τους εγκλωβισμένους και επανεγκατασταθέντες στο οίκημα της εκκλησίας.

Κατά την επίσκεψη, τον Επίτροπο Προεδρίας θα συνοδεύει ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή, Γιαννάκης Μούσα και θα πλαισιώνουν το ΕΤΕΚ και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σύμφωνα με αφιέρωμα που είχε δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα Kormakitis.net , στην κατεχόμενη κοινότητα γίνονται αναπτυξιακά έργα αξίας 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, «δημιουργώντας μια βάσιμα ελπιδοφόρα προοπτική για την επόμενη μέρα στο Μαρωνίτικο χωριό».

Στο τέλος του 2022, αναφέρεται, θα ολοκληρωθεί το Κέντρο Συνεργασίας συνολικής αξίας 1,2 εκ. ευρώ, ενώ οι γηπεδικές εγκαταστάσεις, που άρχισαν ήδη, θα στοιχίσουν συνολικά 450.000 ευρώ. Άλλες 50.000 ευρώ διοχετεύονται από το Κοινοτικό Συμβούλιο σε άλλα έργα υποδομής όπως ασφαλτοστρώσεις, κιγκλιδώματα και αναβάθμιση δρόμων, καθώς και στην επέκταση του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top