Γεμάτο ναρκωτικά αυτοκίνητο ταξί - Πέρασαν χειροπέδες σε 53χρονο στη Λεμεσό

Γεμάτο ναρκωτικά αυτοκίνητο ταξί - Πέρασαν χειροπέδες σε 53χρονο στη Λεμεσό

Μετά από συλλογή και αξιολόγηση πληροφορίας για διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 53 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 53χρονος χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητό του, ως ταξί δημόσιας χρήσης, για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατά την ανακοπή, εντός του οχήματος, υπήρχαν και δύο άλλα πρόσωπα, τα οποία παραλήφθηκαν από τον 53χρονο για να τα μεταφέρει στο σπίτι τους, έναντι πληρωμής.

Από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 2.5 γραμμαρίων, καθώς επίσης και άλλες 11 συσκευασίες που περιείχαν άσπρη ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 6 περίπου γραμμαρίων.

Ο 53χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ οι δύο άλλοι συνεπιβάτες του οχήματος, ανακρίθηκαν χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον τους.

Ακολούθησε έρευνα με γραπτή συγκατάθεση του 53χρονου στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν άλλες τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 25 γραμμαρίων, καθώς επίσης και άλλες 13 συσκευασίες που περιείχαν άσπρη ουσία που πιστεύεται, ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 8 περίπου γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE