Ενώπιον Δικαστηρίου ο 37χρονος που «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Πότε ακούει την ποινή του

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 37χρονος που «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Πότε ακούει την ποινή του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όρισε την 30η Μαϊου ως ημερομηνία για επιβολή ποινής σε 37χρονο που φέρεται να οδηγούσε με διπλάσια σχεδόν ταχύτητα από την κανονική, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λάρνακας Ανώτερος Υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή «μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους το βράδυ της Κυριακής 17 Απριλίου, εντόπισαν στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 195 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο».

Πρόσθεσε ότι «ο οδηγός του οχήματος, άντρας ηλικίας 37 ετών, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος».

Ανέφερε ακόμα ότι «σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου, ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «το Δικαστήριο όρισε την Δευτέρα 30 Μαΐου ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής στον 37χρονο. Το Δικαστήριο διέταξε ακόμα όπως του στερηθεί η άδεια οδήγησης, από αύριο Τρίτη 19 Απριλίου και μέχρι την 30η Μαΐου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE