Ταχσίν Ερτουγρούλογλου: Καμία πρόοδος όσο οι Ε/κ συνεχίζουν την πολιτική τους στο θέμα των υδρογονανθράκων

Ταχσίν Ερτουγρούλογλου: Καμία πρόοδος όσο οι Ε/κ συνεχίζουν την πολιτική τους στο θέμα των υδρογονανθράκων

Δεν πρόκειται να υπάρξει πρόοδος όσο η ελληνοκυπριακή πλευρά συνεχίζει την πολιτική της στο θέμα των υδρογονανθράκων, ανέφερε ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σύμφωνα με τον παράνομο «Μπαϊράκ» ο κ. Ερτουγρούλογλου είπε ότι «είναι πολύ ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε πρόοδος ενόσω η ελληνοκυπριακή πλευρά βλέπει τον εαυτό της ως την Κυπριακή Δημοκρατία και συνεχίζει να χαρακτηρίζει τους Τούρκους της Κύπρου ως μια κοινότητα του ελληνοκυπριακού κράτους που φέρει το όνομα λεγόμενη Κυπριακή Δημοκρατία, ενόσω συνεχίζει την πολιτική της όχι μόνο στο θέμα των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και σε κάθε θέμα λέγοντας ότι το κράτος, η εξουσία μου ανήκει, να ξέρετε τα όριά σας, είστε κοινότητα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE