Ταχσίν Ερτουγρούλογλου: Καμία πρόοδος όσο οι Ε/κ συνεχίζουν την πολιτική τους στο θέμα των υδρογονανθράκων

Ταχσίν Ερτουγρούλογλου: Καμία πρόοδος όσο οι Ε/κ συνεχίζουν την πολιτική τους στο θέμα των υδρογονανθράκων

Δεν πρόκειται να υπάρξει πρόοδος όσο η ελληνοκυπριακή πλευρά συνεχίζει την πολιτική της στο θέμα των υδρογονανθράκων, ανέφερε ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σύμφωνα με τον παράνομο «Μπαϊράκ» ο κ. Ερτουγρούλογλου είπε ότι «είναι πολύ ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε πρόοδος ενόσω η ελληνοκυπριακή πλευρά βλέπει τον εαυτό της ως την Κυπριακή Δημοκρατία και συνεχίζει να χαρακτηρίζει τους Τούρκους της Κύπρου ως μια κοινότητα του ελληνοκυπριακού κράτους που φέρει το όνομα λεγόμενη Κυπριακή Δημοκρατία, ενόσω συνεχίζει την πολιτική της όχι μόνο στο θέμα των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και σε κάθε θέμα λέγοντας ότι το κράτος, η εξουσία μου ανήκει, να ξέρετε τα όριά σας, είστε κοινότητα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE