Ταχσίν Ερτουγρούλογλου: Καμία πρόοδος όσο οι Ε/κ συνεχίζουν την πολιτική τους στο θέμα των υδρογονανθράκων

Ταχσίν Ερτουγρούλογλου: Καμία πρόοδος όσο οι Ε/κ συνεχίζουν την πολιτική τους στο θέμα των υδρογονανθράκων

Δεν πρόκειται να υπάρξει πρόοδος όσο η ελληνοκυπριακή πλευρά συνεχίζει την πολιτική της στο θέμα των υδρογονανθράκων, ανέφερε ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σύμφωνα με τον παράνομο «Μπαϊράκ» ο κ. Ερτουγρούλογλου είπε ότι «είναι πολύ ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε πρόοδος ενόσω η ελληνοκυπριακή πλευρά βλέπει τον εαυτό της ως την Κυπριακή Δημοκρατία και συνεχίζει να χαρακτηρίζει τους Τούρκους της Κύπρου ως μια κοινότητα του ελληνοκυπριακού κράτους που φέρει το όνομα λεγόμενη Κυπριακή Δημοκρατία, ενόσω συνεχίζει την πολιτική της όχι μόνο στο θέμα των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και σε κάθε θέμα λέγοντας ότι το κράτος, η εξουσία μου ανήκει, να ξέρετε τα όριά σας, είστε κοινότητα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE