Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση προσφορών για θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση προσφορών για θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, με τον επιτυχών προσφοροδότη να έχει ενημερωθεί και ν’ αναμένεται υπογραφή των συμβολαίων.

Ανακοίνωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας αναφέρει ότι ο επιτυχών προσφοροδότης ενημερώθηκε σχετικά και όπως προνοούν οι όροι της προσφοράς έχει κληθεί να προσκομίσει τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα για υπογραφή των συμβολαίων, κάτι το οποίο αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

Με την υπογραφή των συμβολαίων, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας προγραμματίζει δημοσιογραφική διάσκεψη, την προσεχή βδομάδα, για να παρουσιάσει όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, το πλοίο, τα δρομολόγια και το ύψος των κομίστρων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE