Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση προσφορών για θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση προσφορών για θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, με τον επιτυχών προσφοροδότη να έχει ενημερωθεί και ν’ αναμένεται υπογραφή των συμβολαίων.

Ανακοίνωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας αναφέρει ότι ο επιτυχών προσφοροδότης ενημερώθηκε σχετικά και όπως προνοούν οι όροι της προσφοράς έχει κληθεί να προσκομίσει τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα για υπογραφή των συμβολαίων, κάτι το οποίο αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

Με την υπογραφή των συμβολαίων, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας προγραμματίζει δημοσιογραφική διάσκεψη, την προσεχή βδομάδα, για να παρουσιάσει όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, το πλοίο, τα δρομολόγια και το ύψος των κομίστρων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE