Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση προσφορών για θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση προσφορών για θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, με τον επιτυχών προσφοροδότη να έχει ενημερωθεί και ν’ αναμένεται υπογραφή των συμβολαίων.

Ανακοίνωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας αναφέρει ότι ο επιτυχών προσφοροδότης ενημερώθηκε σχετικά και όπως προνοούν οι όροι της προσφοράς έχει κληθεί να προσκομίσει τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα για υπογραφή των συμβολαίων, κάτι το οποίο αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

Με την υπογραφή των συμβολαίων, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας προγραμματίζει δημοσιογραφική διάσκεψη, την προσεχή βδομάδα, για να παρουσιάσει όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, το πλοίο, τα δρομολόγια και το ύψος των κομίστρων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE