Μπούκαραν σε οικία 20χρονου στη Λεμεσό – Έμπλεξε με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Μπούκαραν σε οικία 20χρονου στη Λεμεσό – Έμπλεξε με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν χθες το απόγευμα, έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σε οικία όπου διαμένει 20χρονος σε περιοχή της Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν εντός της οικίας και κατασχέθηκαν, 22 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 60 κροτίδες διαφόρων μαρκών.

Ο 20χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

Το ΤΑΕ και η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.