Μπούκαραν σε οικία 20χρονου στη Λεμεσό – Έμπλεξε με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Μπούκαραν σε οικία 20χρονου στη Λεμεσό – Έμπλεξε με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν χθες το απόγευμα, έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σε οικία όπου διαμένει 20χρονος σε περιοχή της Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν εντός της οικίας και κατασχέθηκαν, 22 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 60 κροτίδες διαφόρων μαρκών.

Ο 20χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

Το ΤΑΕ και η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE