Survivor: Απίστευτη ατάκα - «Ο κουμπάρος την κουμπάρα… θα δούμε τις επόμενες μέρες»

Survivor: Απίστευτη ατάκα - «Ο κουμπάρος την κουμπάρα… θα δούμε τις επόμενες μέρες»

"Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι προφανώς ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, Ναυσικά και Σοφιάννα."

Δεν σταματά να σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τους συμπαίκτες του στο Survivor και για πολλοστή φορά στράφηκε εναντίον του Άρη Σοϊλέδη.

«Καλώς ήρθατε για άλλη μια φορά στον Άγιο Δομίνικο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Survivor 2022. Φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά ο Άρης από την ένωση και μετά, είναι πάρα πολύ κοντά με την Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι προφανώς ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, Ναυσικά και Σοφιάννα.

Να δω που θα γυρίσει τη ζυγαριά, όσο περνούν οι μέρες. Στην Σοφιάννα ή στην κουμπάρα; Που όπως λέει η παροιμία, ο κουμπάρος την κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα; Δύο; Δεν ξέρω θα δούμε τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.