Επιτέθηκε και τραυμάτισε επιτηρητή στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 45χρονο οπαδό

Επιτέθηκε και τραυμάτισε επιτηρητή στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 45χρονο οπαδό

Στη σύλληψη 45χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά οχλαγωγία σε αθλητικό χώρο, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης ζημιάς σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης να συμμετέχει σε επεισόδια που έγιναν στις 12/3/2022, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των αγώνων Ακρίτας Χλώρακας – Ομόνοια 29Μ, στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 45χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε 33χρονο επιτηρητή, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκχυμώσεις στο πρόσωπο.

Ο 45χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE