Επιτέθηκε και τραυμάτισε επιτηρητή στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 45χρονο οπαδό

Επιτέθηκε και τραυμάτισε επιτηρητή στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 45χρονο οπαδό

Στη σύλληψη 45χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά οχλαγωγία σε αθλητικό χώρο, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης ζημιάς σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης να συμμετέχει σε επεισόδια που έγιναν στις 12/3/2022, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των αγώνων Ακρίτας Χλώρακας – Ομόνοια 29Μ, στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 45χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε 33χρονο επιτηρητή, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκχυμώσεις στο πρόσωπο.

Ο 45χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE