Επιτέθηκε και τραυμάτισε επιτηρητή στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 45χρονο οπαδό

Επιτέθηκε και τραυμάτισε επιτηρητή στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 45χρονο οπαδό

Στη σύλληψη 45χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά οχλαγωγία σε αθλητικό χώρο, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης ζημιάς σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης να συμμετέχει σε επεισόδια που έγιναν στις 12/3/2022, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των αγώνων Ακρίτας Χλώρακας – Ομόνοια 29Μ, στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 45χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε 33χρονο επιτηρητή, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκχυμώσεις στο πρόσωπο.

Ο 45χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE