Επιτέθηκε και τραυμάτισε επιτηρητή στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 45χρονο οπαδό

Επιτέθηκε και τραυμάτισε επιτηρητή στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 45χρονο οπαδό

Στη σύλληψη 45χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά οχλαγωγία σε αθλητικό χώρο, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης ζημιάς σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης να συμμετέχει σε επεισόδια που έγιναν στις 12/3/2022, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των αγώνων Ακρίτας Χλώρακας – Ομόνοια 29Μ, στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 45χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε 33χρονο επιτηρητή, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκχυμώσεις στο πρόσωπο.

Ο 45χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE