Κινούνταν... ύποπτα με ταξιδιωτική βαλίτσα - Τους πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Κινούνταν... ύποπτα με ταξιδιωτική βαλίτσα - Τους πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Γύρω στις 8μ.μ. χθες, μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα σε περιοχή της Λάρνακας, κρατώντας μια ταξιδιωτική βαλίτσα. Στη συνέχεια, τα δύο πρόσωπα επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν ακόμα ένα πρόσωπο.

Γύρω στις 10.30μ.μ., τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο το εν λόγω αυτοκίνητο, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δύο 20χρονους αιτητές πολιτικού ασύλου και 30χρονη για την οποία δεν εντοπίστηκε η άφιξη της από εγκεκριμένο λιμάνι εισόδου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 30χρονης, αυτή αφίχθηκε στην Κύπρο με πλοίο στις 16/04/2022 και διέμενε στα κατεχόμενα, ενώ χθες συνάντησε τους δύο 20χρονους, όπου τους ζήτησε να την μεταφέρουν για να αποταθεί για άσυλο δίνοντας τους όσα χρήματα είχε στην κατοχή της.

Οι δύο 20χρονοι συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της υποβοήθησης παράνομης εισόδου, παραμονής ή διέλευσης από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE