Αλλάζουν από την Τετάρτη 20/4 οι ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι

Αλλάζουν από την Τετάρτη 20/4 οι ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι

Αλλάζουν από αύριο, 20 Απριλίου, οι ώρες επίσκεψης στην περιφραγμένη περιοχή της Αμμοχώστου που οι κατοχικές αρχές άνοιξαν πριν ενάμιση χρόνο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση της «διοίκησης» των «δυνάμεων ασφαλείας» αναφέρει ότι από αύριο οι ώρες επίσκεψης θα είναι 8 το πρωί με 8 το βράδυ. Μέχρι τώρα οι ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι ήταν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Μέρος της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου άνοιξε στις 8 Οκτωβρίου του 2020.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE