ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζουν από την Τετάρτη 20/4 οι ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι

Αλλάζουν από την Τετάρτη 20/4 οι ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι

Αλλάζουν από αύριο, 20 Απριλίου, οι ώρες επίσκεψης στην περιφραγμένη περιοχή της Αμμοχώστου που οι κατοχικές αρχές άνοιξαν πριν ενάμιση χρόνο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση της «διοίκησης» των «δυνάμεων ασφαλείας» αναφέρει ότι από αύριο οι ώρες επίσκεψης θα είναι 8 το πρωί με 8 το βράδυ. Μέχρι τώρα οι ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι ήταν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Μέρος της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου άνοιξε στις 8 Οκτωβρίου του 2020.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top