Αλλάζουν από την Τετάρτη 20/4 οι ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι

Αλλάζουν από την Τετάρτη 20/4 οι ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι

Αλλάζουν από αύριο, 20 Απριλίου, οι ώρες επίσκεψης στην περιφραγμένη περιοχή της Αμμοχώστου που οι κατοχικές αρχές άνοιξαν πριν ενάμιση χρόνο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση της «διοίκησης» των «δυνάμεων ασφαλείας» αναφέρει ότι από αύριο οι ώρες επίσκεψης θα είναι 8 το πρωί με 8 το βράδυ. Μέχρι τώρα οι ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι ήταν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Μέρος της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου άνοιξε στις 8 Οκτωβρίου του 2020.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE