Εξακολουθεί να απουσιάζει από την οικία της 25χρονη στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφίες

Εξακολουθεί να απουσιάζει από την οικία της 25χρονη στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία εξακολουθεί να διεξάγει έρευνες για εντοπισμό της Damai Puspana, 25 ετών, από το Νεπάλ, η οποία έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσιάζει από την οικία όπου διαμένει στο χωριό Οδού, στην επαρχία Λάρνακας, από τις 13 Απριλίου, 2022.

Νέες φωτογραφίες και τα στοιχεία της δίνονται εκ νέου στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Η 25χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.53μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια, ενώ κατά την αναχώρησή της φορούσε τζιν παντελόνι με σχίσματα στα γόνατα και τρικό χρώματος χακί.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE