ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόφαση Υπουργικού για Μιτσερό - Παραχώρηση 6μηνης άδειας για διαχείριση αποβλήτων - Εξετάζεται αδειοδότηση και δεύτερης εταιρείας

Απόφαση Υπουργικού για Μιτσερό - Παραχώρηση 6μηνης άδειας για διαχείριση αποβλήτων - Εξετάζεται αδειοδότηση και δεύτερης εταιρείας

Παραχώρηση εξάμηνης προσωρινής άδειας σε εταιρεία για διαχείριση κτηνοτροφικών και άλλων αποβλήτων στην περιοχή Μιτσερού αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Μάλιστα, σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της ισχύος της προσωρινής πολεοδομικής άδειας διάρκειας μόνο 6 μηνών, διαπιστωθεί η μη τήρηση των συμφωνηθέντων, αυτή θα καταστεί ανενεργή και η αρμόδια αρχή θα αναλάβει τα απαραίτητα μέτρα

«Είναι προτεραιότητα των Υπουργείων Εσωτερικών και Γεωργίας ο στόχος της απάμβλυνσης των επιπτώσεων που προκύπτουν από τη λειτουργία συγκεκριμένης βιομηχανικής μονάδας στην περιοχή», τόνισε ο Νίκος Νουρής.

Υπενθυμίζεται πως σε βάθος χρόνου, αθροιστικά με τα μέτρα που έχει λάβει σήμερα το Υπουργικό, ετοιμάζονται έργα 30 εκατ. με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Σύμφωνα με τον Κωστα Καδή βρίσκεται ενώπιον του Τμήματος Περιβάλλοντος, σε προχωρημένο στάδιο, η εξέταση και αίτησης αδειοδότησης και δεύτερης μονάδας διαχείρισης αποβλήτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top