Απόφαση Υπουργικού για Μιτσερό - Παραχώρηση 6μηνης άδειας για διαχείριση αποβλήτων - Εξετάζεται αδειοδότηση και δεύτερης εταιρείας

Απόφαση Υπουργικού για Μιτσερό - Παραχώρηση 6μηνης άδειας για διαχείριση αποβλήτων - Εξετάζεται αδειοδότηση και δεύτερης εταιρείας

Παραχώρηση εξάμηνης προσωρινής άδειας σε εταιρεία για διαχείριση κτηνοτροφικών και άλλων αποβλήτων στην περιοχή Μιτσερού αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Μάλιστα, σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της ισχύος της προσωρινής πολεοδομικής άδειας διάρκειας μόνο 6 μηνών, διαπιστωθεί η μη τήρηση των συμφωνηθέντων, αυτή θα καταστεί ανενεργή και η αρμόδια αρχή θα αναλάβει τα απαραίτητα μέτρα

«Είναι προτεραιότητα των Υπουργείων Εσωτερικών και Γεωργίας ο στόχος της απάμβλυνσης των επιπτώσεων που προκύπτουν από τη λειτουργία συγκεκριμένης βιομηχανικής μονάδας στην περιοχή», τόνισε ο Νίκος Νουρής.

Υπενθυμίζεται πως σε βάθος χρόνου, αθροιστικά με τα μέτρα που έχει λάβει σήμερα το Υπουργικό, ετοιμάζονται έργα 30 εκατ. με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Σύμφωνα με τον Κωστα Καδή βρίσκεται ενώπιον του Τμήματος Περιβάλλοντος, σε προχωρημένο στάδιο, η εξέταση και αίτησης αδειοδότησης και δεύτερης μονάδας διαχείρισης αποβλήτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE