Μυθικές καταστάσεις: «Κόλλησε» με το κεφάλι κάτω, πίσω από καναπέ εστιατορίου - Δείτε βίντεο

Μυθικές καταστάσεις: «Κόλλησε» με το κεφάλι κάτω, πίσω από καναπέ εστιατορίου - Δείτε βίντεο

Η κοπέλα που «κόλλησε» πίσω από τον καναπέ, είδε το γεγονός σαν κάτι αστείο.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μαγαζί στην Αγγλία, όταν μια 40χρονη, σφήνωσε πίσω από καναπέ, με το κεφάλι κάτω.

Η Lindsay Clark, 40 ετών, γιόρταζε τα γενέθλια της φίλης της Julie Jackson όταν σφηνώθηκε ανάποδα, στο εστιατόριο στο North Shields, πίσω από καναπέ. Η 40χρονη προσπάθησε να πιάσε το σακάκι της φίλης της που είχε πέσει πίσω από τα έπιπλα, άλλα -άγνωστο πώς- βρέθηκε με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω.

Δυο νεαροί υπάλληλοι του μαγαζιού πήγαν στο σημείο όπου καθόταν και την έπιασαν από τους αστραγάλους, ώστε να μπορέσουν να την σηκώσουν από εκεί.

Η ίδια μιλώντας γι' αυτό ανέφερε πως: «Εγώ προσπαθούσα να πιάσω το σακάκι της φίλης μου και κάνοντας πίσω, ξαφνικά βρέθηκα σφηνωμένη εκεί, με τα πόδια πάνω. Έπρεπε να με βοηθήσουν οι υπάλληλοι του μαγαζιού. Μπορεί αν ήμουν λίγο πιο αδύνατη να μην συνέβαινε αυτό. Το μπαρ το μοιράστηκε στη σελίδα του στο Facebook, οπότε μάλλον δεν τους ενόχλησε αυτό που συνέβη».

«Έχω μώλωπες στα στήθη και την κοιλιά μου και γρατσουνιές στα πόδια μου, καθώς το πίσω μέρος του καναπέ ήταν φτιαγμένο με ξύλο», κατέληξε η 40χρονη.

Η Τζούλι μοιράστηκε το ξεκαρδιστικό βίντεο στο Facebook της, όπου έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 2.000 likes.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE