ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη Προδρόμου με εκπροσώπους οργανωμένων γονέων - Ενημέρωση για διαμόρφωση αξιολόγησης στα Λύκεια

Σύσκεψη Προδρόμου με εκπροσώπους οργανωμένων γονέων - Ενημέρωση για διαμόρφωση αξιολόγησης στα Λύκεια

Σύσκεψη του Υπουργού Παιδείας με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου πραγματοποίησε σήμερα, στο Υπουργείο, σύσκεψη με εκπροσώπους της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης. Στη σύσκεψη συμμετείχε επίσης, από πλευράς Υπουργείου, ο Γενικός Επιθεωρητής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης κ. Νικόλας Γιασουμή και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους των οργανωμένων γονέων για τις εισηγήσεις που επεξεργάζεται το Υπουργείο σχετικά με τη διαμόρφωση της Συντρέχουσας Αξιολόγησης στα Λύκεια και στις Τεχνικές Σχολές, και σχετικά με τον περιορισμό των γραπτών ασκήσεων. Έγινε, επίσης, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με προτάσεις που ακούστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και άλλες ιδέες και σκέψεις για την αξιολόγηση των μαθητών/τριών, ενώ ο Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας ότι εξετάζονται εισηγήσεις που κατατέθηκαν από το ΔΗΚΟ προκειμένου να υιοθετηθούν κάποιες βελτιωτικές αλλαγές στο Σύστημα Αξιολόγησης Μαθητών/τριών.

Συμφωνήθηκε, τέλος, ότι θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση με τη Συνομοσπονδία για συζήτηση του θέματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευναςΥποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top