Πόλεμος στην Ουκρανία: Πολίτες σχηματίζουν ουρές για να αγοράσουν συλλεκτικά γραμματόσημα με το «Moskva»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πολίτες σχηματίζουν ουρές για να αγοράσουν συλλεκτικά γραμματόσημα με το «Moskva»

Δεκάδες πολίτες στέκονται για ώρες στην ουρά προκειμένου να προμηθευτούν τα συλλεκτικά γραμματόσημα για τον πόλεμο. Πρόκειται για το γραμματόσημο που δημιούργησε ο Μπόρις Γκρο και κυκλοφόρησε από την ουκρανική κυβέρνηση τις προηγούμενες μέρες. Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Ουκρανός στρατιώτης που έβρισε το ρωσικό πλοίο που ήθελε να καταλάβει το Φιδονήσι.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη φράση που χρησιμοποίησε ο Ουκρανός στρατιώτης έχει γίνει σλόγκαν του πολέμου ενώ οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν μέχρι και πέντε πλακέτες γραμματοσήμων. 

 
FQREYOWWUAAsTmH
FQyFTYtXwAQG6_-

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE