Σκόνη και θρύψαλα ήθελε να κάνει την Τροχαία - Πήγε να πάρει τη μοτοσικλέτα που του κατάσχεσαν  

Σκόνη και θρύψαλα ήθελε να κάνει την Τροχαία - Πήγε να πάρει τη μοτοσικλέτα που του κατάσχεσαν   

Απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Λεμεσό το πρωί της Πέμπτης στη Τροχαία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 10, 29χρονος από τη Λεμεσό απειλούσε τους Αστυνομικούς ότι θα πυρπολήσει την Τροχαία Λεμεσού, ζητώντας να του επιστραφεί η μοτοσικλέτα του η οποία είχε κατασχεθεί για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Τα μέλη της Αστυνομίας τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να πράξουν κάτι τέτοιο και έφυγε.

Λίγο αργότερα, ο 29χρονος επέστρεψε κρατώντας ένα ανοιχτό παγούρι γεμάτο εύφλεκτη ύλη και κρατώντας αναπτήρα, απειλούσε τους αστυνομικούς ότι θα ανάψει φωτιά. Τότε τα μέλη της Αστυνομίας επενέβησαν και τον συνέλαβαν.

Ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.