ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε όλες τις εργασίες στους δρόμους Παγκύπρια

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε όλες τις εργασίες στους δρόμους Παγκύπρια

1. Εργασίες κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 23/4/2022 - 23/10/2022,στα πλαίσια των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, ο ανατολικός δρόμος που συνδέει τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού με το λιμάνι Βασιλικού θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, όλη η τροχαία κίνηση από και προς Βασιλικό θα διοχετεύεται στον αντίστοιχο δυτικό δρόμο, διαμέσου της Κοινότητας Μαρί. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών, σε παρακείμενους δρόμους και κατοικίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

2. Εργασίες αντικατάστασης των αμοκάλυπτρων στις γέφυρες του κόμβου «Ριζοελιάς»

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, ανακοινώνει ότι την περίοδο μεταξύ 27 Απριλίου και 10 Ιουνίου 2022 θα διεξάγονται εργασίες αντικατάστασης των αμοκάλυπτρων στις γέφυρες του κόμβου «Ριζοελιάς», στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα διενεργείται τμηματικό κλείσιμο των λωρίδων κυκλοφορίας στους Αυτοκινητόδρομους Λάρνακας - Αγίας Νάπας και Λάρνακας - Λευκωσίας και από τις δύο κατευθύνσεις, καθώς και στις λωρίδες του Κυκλικού Κόμβου Ριζοελιάς. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα είναι απρόσκοπτη.

3. Αγώνας τριάθλου στον παρακαμπτήριο δρόμο Περβολιών - Μαζωτού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, ανακοινώνει ότιτην Κυριακή 1/5/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 - 11:30, στον παρακαμπτήριο δρόμο Περβολιών - Μαζωτού, στη Λάρνακα, θα διεξαχθεί αγώνας τριάθλου.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, το τμήμα του Δρόμου Μαζωτού - Περβόλια (Λεωφόρος Θεσσαλονίκης), από την παραλία “Πετούντας” στον Μαζωτό και για μήκος 7 χιλιομέτρων περίπου προς Περβόλια, και από τις δύο κατευθύνσεις, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

4. Εργασίες κατασκευής τοίχου αντιστήριξης στον δρόμο Λεμεσού - Αγρού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 27/04/2022 μέχρι την Τετάρτη 15/06/2022, στον δρόμο Λεμεσού - Αγρού (Ε110) παρά τη Γεράσα, θα εκτελούνται από Ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία εργασίες κατασκευής τοίχου αντιστήριξης με ενσωματωμένο πλέγμα για συγκράτηση βράχων.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείσει η λωρίδα κυκλοφορίας προς Λεμεσό σε μήκος 100μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με τη λειτουργία κινητού συστήματος φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top