Ήθελε να βγάλει χρήματα κανονίζοντας εικονικούς γάμους - Στα χέρια της Αστυνομίας γυναίκα από την Ρουμανία

Ήθελε να βγάλει χρήματα κανονίζοντας εικονικούς γάμους - Στα χέρια της Αστυνομίας γυναίκα από την Ρουμανία

Χειροπέδες σε γυναίκα από την Ρουμανία, πέρασε η Αστυνομία, η οποία φαίνεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα τέλεσης εικονικών γάμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη της έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Απριλίου, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς εκκρεμούσε εναντίον της Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και παραδόθηκε από τον Ρουμανία.

Να σημειωθεί ότι προέκυψε μαρτυρία εναντίον της συγκεκριμένη γυναίκας, για το ότι μεσολαβούσε και κανόνιζε παράνομα εικονικούς γάμους σε άλλες γυναίκες από την Ρουμανία με σκοπό να της δίνουν χρήματα ως αμοιβή.

Η ύποπτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE