Ήθελε να βγάλει χρήματα κανονίζοντας εικονικούς γάμους - Στα χέρια της Αστυνομίας γυναίκα από την Ρουμανία

Ήθελε να βγάλει χρήματα κανονίζοντας εικονικούς γάμους - Στα χέρια της Αστυνομίας γυναίκα από την Ρουμανία

Χειροπέδες σε γυναίκα από την Ρουμανία, πέρασε η Αστυνομία, η οποία φαίνεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα τέλεσης εικονικών γάμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη της έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Απριλίου, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς εκκρεμούσε εναντίον της Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και παραδόθηκε από τον Ρουμανία.

Να σημειωθεί ότι προέκυψε μαρτυρία εναντίον της συγκεκριμένη γυναίκας, για το ότι μεσολαβούσε και κανόνιζε παράνομα εικονικούς γάμους σε άλλες γυναίκες από την Ρουμανία με σκοπό να της δίνουν χρήματα ως αμοιβή.

Η ύποπτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE