Ήθελε να βγάλει χρήματα κανονίζοντας εικονικούς γάμους - Στα χέρια της Αστυνομίας γυναίκα από την Ρουμανία

Ήθελε να βγάλει χρήματα κανονίζοντας εικονικούς γάμους - Στα χέρια της Αστυνομίας γυναίκα από την Ρουμανία

Χειροπέδες σε γυναίκα από την Ρουμανία, πέρασε η Αστυνομία, η οποία φαίνεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα τέλεσης εικονικών γάμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη της έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Απριλίου, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς εκκρεμούσε εναντίον της Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και παραδόθηκε από τον Ρουμανία.

Να σημειωθεί ότι προέκυψε μαρτυρία εναντίον της συγκεκριμένη γυναίκας, για το ότι μεσολαβούσε και κανόνιζε παράνομα εικονικούς γάμους σε άλλες γυναίκες από την Ρουμανία με σκοπό να της δίνουν χρήματα ως αμοιβή.

Η ύποπτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.