Βόλος: Έβλεπαν τηλεόραση και τους ήρθε το ταβάνι στο κεφάλι

Βόλος: Έβλεπαν τηλεόραση και τους ήρθε το ταβάνι στο κεφάλι

Τυχεροί στάθηκαν δύο ηλικιωμένοι στον Βόλο και συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία. Την ώρα που το ζευγάρι παρακολουθούσε τηλεόραση στο καθιστικό του σπιτιού του, «είδε» το ταβάνι να υποχωρεί και κομμάτια σοβάδων κατέληξαν στα κεφάλια τους.


Οι ίδιοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τους παρέλαβε για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, οι δύο ηλικιωμένοι είχαν τραυματιστεί στο μάτι και σε άλλα σημεία του σώματός τους. Το σπίτι βρίσκεται στην οδό Ισιδώρου στη Νέα Ιωνία και φαίνεται ότι είχε καιρό να συντηρηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE