Κατερίνα Καραβάτου: Το συγκινητικό μήνυμα για το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μαμά της

Κατερίνα Καραβάτου: Το συγκινητικό μήνυμα για το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μαμά της

Η Κατερίνα Καραβάτου τηρεί όλα τα πασχαλινά έθιμα και περνάει παραδοσιακά τις μέρες του Πάσχα.

Η παρουσιάστρια του MEGA έβαψε αυγά μαζί με τα παιδιά της και ήταν ενθουσιασμένη.

Η Αέλια και ο Αρίωνας την βοήθησαν όχι μόνο στην προετοιμασία αλλά κυρίως στην προσπάθεια της να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της.

«Αφιερωμένα στη γιαγιά μας που για πρώτη φορά δεν είναι εδώ μαζί μας για να βάψουμε τα αυγά μας, σύμφωνα με τις συμβουλές της. Όμως ήταν σαν να είναι εδώ και αυτό ήταν κάτι που νιώσαμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι! Η Αέλια και ο Αρίωνας ήταν οι πιο σπουδαίοι βοηθοί. Απλώς υπέροχοι! Καλή Ανάσταση σ’ όλους! Εύχομαι όπως την ονειρεύεστε!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE