Πέθανε 20χρονη ανεμβολίαστη νεαρή στην Ελλάδα από κορωνοϊό - Είχε υποβληθεί σε επείγοντα τοκετό τον Φεβρουάριο

Πέθανε 20χρονη ανεμβολίαστη νεαρή στην Ελλάδα από κορωνοϊό - Είχε υποβληθεί σε επείγοντα τοκετό τον Φεβρουάριο

Μια 20χρονη ανεμβολίαστη γυναίκα, που είχε εισαχθεί σε κατάσταση κύησης, στο νοσοκομείο «Αττικόν» στα τέλη Φεβρουαρίου, έχασε τελικά τη ζωή της λόγω λοίμωξης Covid-19 την περασμένη Τρίτη.

Η γυναίκα είχε υποβληθεί σε επείγοντα τοκετό τέλη Φεβρουαρίου λόγω διαβητικής κετοξέωσης κύησης, επιπλοκής του διαβήτη κύησης και είχε κριθεί επιβεβλημένη η εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του πανεπιστημιακό νοσοκομείο προς διαχείριση της κατάστασης, ενώ έπασχε και από άλλο σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Δυστυχώς, η δύσκολη προϋπάρχουσα κλινική εικόνα συνδυαστικά με τη λοίμωξη Covid-19 οδήγησαν τη νεαρή γυναίκα στον θάνατο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι θεράποντες ιατροί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE