«Πιάστηκε» φορτωμένος με κροτίδες 19χρονος από τη Λευκωσία – Πληροφορία έστειλε την Αστυνομία σε μισογκρεμισμένο υποστατικό

«Πιάστηκε» φορτωμένος με κροτίδες 19χρονος από τη Λευκωσία – Πληροφορία έστειλε την Αστυνομία σε μισογκρεμισμένο υποστατικό

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Πύλα.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 19χρονο από την επαρχία Λευκωσίας ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν εντός του αυτοκινήτου δύο πακέτα που περιείχαν συνολικά 80 κροτίδες.

Ο 19χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης για τα περαιτέρω.

Εξάλλου, στην επαρχία Πάφου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, ερεύνησαν κατόπιν σχετικής πληροφορίας, μισογκρεμισμένο υποστατικό που βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν εντός του υποστατικού 47 κροτίδες οι οποίες παραλήφθηκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE