«Πιάστηκε» φορτωμένος με κροτίδες 19χρονος από τη Λευκωσία – Πληροφορία έστειλε την Αστυνομία σε μισογκρεμισμένο υποστατικό

«Πιάστηκε» φορτωμένος με κροτίδες 19χρονος από τη Λευκωσία – Πληροφορία έστειλε την Αστυνομία σε μισογκρεμισμένο υποστατικό

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Πύλα.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 19χρονο από την επαρχία Λευκωσίας ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν εντός του αυτοκινήτου δύο πακέτα που περιείχαν συνολικά 80 κροτίδες.

Ο 19χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης για τα περαιτέρω.

Εξάλλου, στην επαρχία Πάφου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, ερεύνησαν κατόπιν σχετικής πληροφορίας, μισογκρεμισμένο υποστατικό που βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν εντός του υποστατικού 47 κροτίδες οι οποίες παραλήφθηκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE