Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με τούρτα, κρασάκι και ψάρι γιόρτασαν την επέτειο των γονιών του - Πάσχα με την Ιλάειρα αγκαλιά  

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με τούρτα, κρασάκι και ψάρι γιόρτασαν την επέτειο των γονιών του - Πάσχα με την Ιλάειρα αγκαλιά   

Πάσχα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας επέλεξαν να κάνουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μαυρίκιος ανέφερε πως οι γονείς του ταξίδεψαν στην Ελλάδα, ώστε να χαρούν όλοι μαζί τις εορτές του Πάσχα. Γονείς, πεθερικά και φυσικά το αγαπημένο ζευγάρι.

Με αφορμή το Πάσχα, ο Μαυρίκιος αποκάλυψε πως γιορτάζουν επίσης και την επέτειο 32 χρόνων γάμου των γονιών του, με τούρτα, κρασάκι και ψάρι που ψάρεψε ο πατέρας της Ιλάειρας.

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE