Αυγό για ρεκόρ Γκίνες στο Ναύπλιο – Εικόνες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό

Αυγό για ρεκόρ Γκίνες στο Ναύπλιο – Εικόνες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό

Μια ευχάριστη έκπληξη εν όψει μάλιστα του Πάσχα περίμενε έναν αγρότη στο Ναύπλιο. Όταν επισκέφθηκε το κοτέτσι του αντίκρισε ένα τεράστιο αυγό, σχεδόν διπλάσιο από τα κανονικά!

Το σούπερ αυγό, σύμφωνα με τον αγρότη από το Ναύπλιο, θα βαφτεί κόκκινο λόγω του Πάσχα και σίγουρα θα είναι πρωτότυπο για το παραδοσιακό τσούγκρισμα. Ήταν ανάμεσα στα υπόλοιπα κανονικά αυγά που γέννησαν οι κότες του στο αγρόκτημα που διατηρεί στην περιοχή Πολύγωνο.

Δείτε το βίντεο με το αυγό για Γκίνες!

Ο αγρότης Κώστας Πετρουλάς ζύγισε το αυγό και είδε ότι ήταν 114 γραμμάρια. Πρόκειται για το διπλάσιο σε βάρος από τα κανονικά, ενώ, όπως είπε ο ίδιος στις argolikeseidhseis.gr, δεν αποκλείεται να είναι τρίκροκο!

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE