Αυγό για ρεκόρ Γκίνες στο Ναύπλιο – Εικόνες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό

Αυγό για ρεκόρ Γκίνες στο Ναύπλιο – Εικόνες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό

Μια ευχάριστη έκπληξη εν όψει μάλιστα του Πάσχα περίμενε έναν αγρότη στο Ναύπλιο. Όταν επισκέφθηκε το κοτέτσι του αντίκρισε ένα τεράστιο αυγό, σχεδόν διπλάσιο από τα κανονικά!

Το σούπερ αυγό, σύμφωνα με τον αγρότη από το Ναύπλιο, θα βαφτεί κόκκινο λόγω του Πάσχα και σίγουρα θα είναι πρωτότυπο για το παραδοσιακό τσούγκρισμα. Ήταν ανάμεσα στα υπόλοιπα κανονικά αυγά που γέννησαν οι κότες του στο αγρόκτημα που διατηρεί στην περιοχή Πολύγωνο.

Δείτε το βίντεο με το αυγό για Γκίνες!

Ο αγρότης Κώστας Πετρουλάς ζύγισε το αυγό και είδε ότι ήταν 114 γραμμάρια. Πρόκειται για το διπλάσιο σε βάρος από τα κανονικά, ενώ, όπως είπε ο ίδιος στις argolikeseidhseis.gr, δεν αποκλείεται να είναι τρίκροκο!

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE