Αυγό για ρεκόρ Γκίνες στο Ναύπλιο – Εικόνες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό

Αυγό για ρεκόρ Γκίνες στο Ναύπλιο – Εικόνες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό

Μια ευχάριστη έκπληξη εν όψει μάλιστα του Πάσχα περίμενε έναν αγρότη στο Ναύπλιο. Όταν επισκέφθηκε το κοτέτσι του αντίκρισε ένα τεράστιο αυγό, σχεδόν διπλάσιο από τα κανονικά!

Το σούπερ αυγό, σύμφωνα με τον αγρότη από το Ναύπλιο, θα βαφτεί κόκκινο λόγω του Πάσχα και σίγουρα θα είναι πρωτότυπο για το παραδοσιακό τσούγκρισμα. Ήταν ανάμεσα στα υπόλοιπα κανονικά αυγά που γέννησαν οι κότες του στο αγρόκτημα που διατηρεί στην περιοχή Πολύγωνο.

Δείτε το βίντεο με το αυγό για Γκίνες!

Ο αγρότης Κώστας Πετρουλάς ζύγισε το αυγό και είδε ότι ήταν 114 γραμμάρια. Πρόκειται για το διπλάσιο σε βάρος από τα κανονικά, ενώ, όπως είπε ο ίδιος στις argolikeseidhseis.gr, δεν αποκλείεται να είναι τρίκροκο!

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE