Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λεμεσό, μετά από περιστατικό ρίψης πυροβολισμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 17χρονος στην περιοχή της Ακρόπολης στην Λευκωσία, τραυματίστηκε από κροτίδα στο χέρι, καθώς βρισκόταν σε ανοικτό χώρο. Η κροτίδα φέρεται να εξερράγη στο χέρι του 17χρονου, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό σε δύο δάχτυλα του δεξιού του χεριού.
Σε άλλη περίπτωση 35χρονος στο Γέρι, τα ξημερώματα τραυματίστηκε και αυτός από κροτίδα και αποτέλεσμα ήταν ο ακρωτηριασμός δύο δαχτύλων στο αριστερό του χέρι.
Την ίδια ώρα 34χρονος, καθώς ήταν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή της Μαλούντας, προσπάθησε να απομακρύνει εκρηκτικό μηχανισμό και τραυματίστηκε στο χέρι, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι φέρει τραύματα στην παλάμη και στα δάχτυλα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




