Κροτίδα εξερράγη στο χέρι 17χρονου - Τρεις τραυματισμοί το βράδυ του Μ. Σαββάτου

Κροτίδα εξερράγη στο χέρι 17χρονου - Τρεις τραυματισμοί το βράδυ του Μ. Σαββάτου

Tρία πρόσωπα τραυματίστηκαν από κροτίδες το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 17χρονος στην περιοχή της Ακρόπολης στην Λευκωσία, τραυματίστηκε από κροτίδα στο χέρι, καθώς βρισκόταν σε ανοικτό χώρο. Η κροτίδα φέρεται να εξερράγη στο χέρι του 17χρονου, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό σε δύο δάχτυλα του δεξιού του χεριού.

Σε άλλη περίπτωση 35χρονος στο Γέρι, τα ξημερώματα τραυματίστηκε και αυτός από κροτίδα και αποτέλεσμα ήταν ο ακρωτηριασμός δύο δαχτύλων στο αριστερό του χέρι.

Την ίδια ώρα 34χρονος, καθώς ήταν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή της Μαλούντας, προσπάθησε να απομακρύνει εκρηκτικό μηχανισμό και τραυματίστηκε στο χέρι, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι φέρει τραύματα στην παλάμη και στα δάχτυλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.