Ρουβάς - Ζυγούλη: Δείτε τους να ετοιμάζουν το πασχαλινό τραπέζι

 Ρουβάς - Ζυγούλη: Δείτε τους να ετοιμάζουν το πασχαλινό τραπέζι

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περνούν το Πάσχα στην Αθήνα, με την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι, ετοιμάζει το πασχαλινό τραπέζι στην κουζίνα του σπιτιού τους και μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο, μέσα από το προφίλ του τραγουδιστή στο Instagram.

Στο τραπέζι δεν φαίνεται ίχνος κρέατος, αλλά λαχανικά όπως καρότα και μπρόκολο.

Υπενθυμίζεται, ότι η οικογένεια διαθέτει κτήμα και θερμοκήπιο στο οποίο καλλιεργούνται πολλά από τα τρόφιμα που βρίσκονται στο τραπέζι ώστε η διατροφή των παιδιών να βασίζεται σε αγνά υλικά.

Στη λεζάντα, κάτω από τη φωτογραφία, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Ετοιμάζοντας το πασχαλινό τραπέζι… Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE