Ρουβάς - Ζυγούλη: Δείτε τους να ετοιμάζουν το πασχαλινό τραπέζι

 Ρουβάς - Ζυγούλη: Δείτε τους να ετοιμάζουν το πασχαλινό τραπέζι

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περνούν το Πάσχα στην Αθήνα, με την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι, ετοιμάζει το πασχαλινό τραπέζι στην κουζίνα του σπιτιού τους και μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο, μέσα από το προφίλ του τραγουδιστή στο Instagram.

Στο τραπέζι δεν φαίνεται ίχνος κρέατος, αλλά λαχανικά όπως καρότα και μπρόκολο.

Υπενθυμίζεται, ότι η οικογένεια διαθέτει κτήμα και θερμοκήπιο στο οποίο καλλιεργούνται πολλά από τα τρόφιμα που βρίσκονται στο τραπέζι ώστε η διατροφή των παιδιών να βασίζεται σε αγνά υλικά.

Στη λεζάντα, κάτω από τη φωτογραφία, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Ετοιμάζοντας το πασχαλινό τραπέζι… Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE