Ρουβάς - Ζυγούλη: Δείτε τους να ετοιμάζουν το πασχαλινό τραπέζι

 Ρουβάς - Ζυγούλη: Δείτε τους να ετοιμάζουν το πασχαλινό τραπέζι

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περνούν το Πάσχα στην Αθήνα, με την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι, ετοιμάζει το πασχαλινό τραπέζι στην κουζίνα του σπιτιού τους και μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο, μέσα από το προφίλ του τραγουδιστή στο Instagram.

Στο τραπέζι δεν φαίνεται ίχνος κρέατος, αλλά λαχανικά όπως καρότα και μπρόκολο.

Υπενθυμίζεται, ότι η οικογένεια διαθέτει κτήμα και θερμοκήπιο στο οποίο καλλιεργούνται πολλά από τα τρόφιμα που βρίσκονται στο τραπέζι ώστε η διατροφή των παιδιών να βασίζεται σε αγνά υλικά.

Στη λεζάντα, κάτω από τη φωτογραφία, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Ετοιμάζοντας το πασχαλινό τραπέζι… Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.