LIFESTYLE

Η Μύκονος «βούλιαξε» από κόσμο - Οικονομόπουλος και Σπανούλης έκαναν βόλτες

Η Μύκονος «βούλιαξε» από κόσμο - Οικονομόπουλος και Σπανούλης έκαναν βόλτες

Η Μύκονος «βούλιαξε» από κόσμο που έφτασε με αεροπλάνα και καράβια για να γιορτάσει την ανάσταση του Θεανθρώπου χωρίς περιοριστικά μέτρα, με την πλειοψηφία των εκδρομέων να φτάνουν τη Μεγάλη Παρασκευή.

Η νεαρή με τα 14ποντα τακούνια περπατούσε με δυσκολία στα Ματογιάννια την Παρασκευή το βράδυ, κρατώντας συνεχώς το χέρι της φίλης της για να μην γλιστρήσει, ενώ δίπλα τους πέρναγε ένα πλήθος ανθρώπων.

1mykonos-pasxa


Εκείνο το βράδυ τα Ματογιάννια παρέπεμπαν στον περσινό Ιούλιο, αφού η περιφορά του Επιταφίου έφερε πολύ κόσμο στην Χώρα, ο οποίος άκουσε με την δέουσα κατάνυξη το «Ω γλυκύ μου έαρ», λίγο μετά τις εννιά το βράδυ.

Μετά, τα μαγαζιά στο Γιαλό, την Μικρή Βενετία και στην Χώρα γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο που που βγήκε για ένα ποτό, με μικρές και μεγάλες παρέες να πηγαίνουν πάνω-κάτω.

2mykonos-pasxa


Την ημέρα τα πράγματα ήταν πιο ήσυχα, ενώ στις παραλίες οι πιο τολμηροί έκαναν τις πρώτες βουτιές σε παγωμένα αλλά κρυστάλλινα νερά και «μάζεψαν» ήλιο.

3mykonos-pasxa

Το «Principote» στον Πάνορμο και το «Alemagou» στη Φτελιά που άνοιξαν πρώτα τη σεζόν τιμήθηκαν δεόντως βοηθούντος του καιρού και σήμερα αμφότερα έχουν σούβλες και Πασχαλινό μενού διανθισμένο με τις απαραίτητες μουσικές.

mykonos-pasxa

Το βράδυ της Ανάστασης και μεχρι τις μια και μισή αναστέναξαν τα σουβλατζίδικα από κόσμο που μετά ξεχύθηκε στα μπαρ, ενώ δεν έλειψαν και κάποιοι επώνυμοι που αφίχθησαν στο νησί, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένεια του και η Μαρίνα Πατούλη που άλλαζε dress code τρεις φορές την ημέρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top