Έρχεται και… ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

Έρχεται και… ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης.

Ο Ελλαδίτης κόουτς βρέθηκε για λίγες μέρες στην πατρίδα του για να περάσει τις μέρες του Πάσχα με τους δικούς του ανθρώπους και Τρίτη του Πάσχα θα πιάσει εκ νέου δουλειά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ για να μπει η ομάδα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE