Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης εύχονται «χρόνια πολλά» αγκαλιασμένοι στην εξοχή

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης εύχονται «χρόνια πολλά» αγκαλιασμένοι στην εξοχή

Η Δέσποινα Βανδή και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης περνούν μαζί την Κυριακή του Πάσχα, όπως επιβεβαίωσε με την ανάρτησή της η τραγουδίστρια στο Instagram.

Το ζευγάρι περνά τη σημερινή ημέρα στο Πήλιο και όλα δείχνουν πως απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου.

Φορώντας μεγάλα καπέλα και με φόντο το πράσινο της εξοχής, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή εύχονται στους διαδικτυακούς φίλους τους «Χρόνια πολλά».

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η τραγουδίστρια και στη λεζάντα έγραψε:

«Χρόνια πολλά με αγάπη και χαρές! #friends #family #mylove #pilio».

Είναι η πρώτη δημόσια εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή, αφού δεν έχει αποκαλέσει ξανά τον αγαπημένο της «αγάπη μου».

Και οι δύο πάντως στις δημοσιεύσεις τους, επικαλούνται το νησί της Κρήτης, αφού όπως λένε την «έφεραν στο βουνό των Κενταύρων».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE