Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Μονιάτη - Έδρασε άμεσα η Πυροσβεστική

Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Μονιάτη - Έδρασε άμεσα η Πυροσβεστική

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε την Κυριακή δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Μονιάτη, ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:30 και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 18:00 αφού έκαψε 1 δεκάριο με πεύκα, προστίθεται.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 5 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 5 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE