ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα για τους δράστες της έκρηξης σε ATM - Μεγάλες ζημιές σε κατάστημα της τράπεζας

Ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα για τους δράστες της έκρηξης σε ATM - Μεγάλες ζημιές σε κατάστημα της τράπεζας

Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην ΑΤΜ  υποκαταστήματος τράπεζας, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ελλάδος, στην Πάφο. Από την έκρηξη του μηχανισμού η ΑΤΜ καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στο κατάστημα.

Σε δηλώσεις του, ο Κυριάκος Νικολάου, Βοηθός Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, ανέφερε πως γύρω στις 5 το πρωί εξεράγγη βόμβα υψηλής ισχύος σε υποκατάστημα Τράπεζας που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο.

Η αυτοσχέδια βόμβα τοποθετήθηκε, όπως είπε,  εντός της αυτόματης ταμειακής μηχανής και από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς. Από την έκρηξη ζημιές επίσης προκλήθηκαν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της τράπεζας.

Στη σκηνή  έσπευσαν πυροτεχνουργοί και μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, καθώς και μέλη του ΤΑΕ Πάφου και συγκεντρώνουν στοιχεία για εντοπισμό τεκμηρίων που να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Επίσης αξιολογούνται κλειστά κυκλώματα της περιοχής, συμπλήρωσε ο κ. Νικολάου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top