Είπε ότι πάει στη Disney World και τελικά παντρεύτηκε θανατοποινίτη - «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»

Είπε ότι πάει στη Disney World και τελικά παντρεύτηκε θανατοποινίτη - «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»

Μία Βρετανίδα ταξίδεψε στις ΗΠΑ έχοντας έναν και μόνο στόχο: να παντρευτεί έναν διπλό δολοφόνο, που βρίσκεται στη φυλακή και είναι θανατοποινίτης. «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» έγραφε η γαμήλια τούρτα τους...

Ειδικότερα, η 26χρονη Ρεμπέκα Σορτ παντρεύτηκε τον 35χρονο Μανουέλ Οβάντε σε φυλακές της Αριζόνα. Οι δυο τους είχαν «γνωριστεί» μέσω αλληλογραφίας. Ο 35χρονος έχει καταδικαστεί σε θανατική ποινή για τη δολοφονία δύο ανθρώπων σε ληστεία ναρκωτικών το 2008.

Η νεόνυμφη είχε ενημερώσει την οικογένειά της για το ταξίδι της, αλλά τους έκρυψε μια... λεπτομέρεια: τον γάμο της. Έτσι, αφού δημοσίευε φωτογραφίες από τη Disney World στη Φλόριντα και τη γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο δείχνοντας ότι κάνει διακοπές, ξαφνικά έριξε τη «βόμβα».

Ανήρτησε φωτογραφίες με τον πλέον σύζυγό της, ο οποίος φορούσε την πορτοκαλί στολή της φυλακής. Μάλιστα, η τούρτα που επέλεξαν για την τελετή έγραφε «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

«Ελπίζω να μην κριθώ από τα λάθη μου»

Ο Οβάντε διατηρεί προφίλ σε ιστότοπο αλληλογραφίας και περιγράφει τον εαυτό του ως «πολύ πιστό» σε φίλους, ενώ αναφέρει ότι αναζητά κάποιον με «αίσθηση του χιούμορ» και που «απολαμβάνει τη ζωή».

«Είμαι πολύ πιστός στους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι. Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε ελπίζω να μην κριθώ από τα λάθη του παρελθόντος» γράφει συγκεκριμένα και προσθέτει ότι μάλλον ψάχνει «κάποιον που θα με βοηθήσει να περάσω ευκολότερα εδώ μέσα. Κάποιον που να έχει αίσθηση του χιούμορ και να απολαμβάνει τη ζωή».

Το έγκλημα που τιμωρήθηκε με θανατική ποινή

Ο Οβάντε καταδικάστηκε για τη δολοφονία ενός άνδρα και μίας γυναίκας, καθώς είχε πάει στο σπίτι της στο Φοίνιξ με τρεις φίλους του για να αναζητήσουν μεθαμφεταμίνη τον Ιούνιο του 2008.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο Οβάντε έβγαλε ένα όπλο και είπε «ποιος άφησε την ασφάλεια ανοιχτή;» προτού ανοίξει πυρ, σκοτώνοντας τη γυναίκα και τραυματίζοντας ακόμα δύο άνδρες.

Ο ένας άνδρας παρακάλεσε για βοήθεια για τα τραύματά του και μεταφέρθηκε σε ένα φορτηγό όπου ο Οβάντε και οι άλλοι χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους. Το θύμα είχε ζητήσει να τον αφήσουν σε νοσοκομείο, αλλά ο δράστης φέρεται να αρνήθηκε να βοηθήσει. Τότε, το θύμα πέθανε μέσα στο φορτηγό και το πτώμα του πετάχτηκε σε ένα στενό.

Κατά τη δίκη, ο Οβάντε δήλωσε ένοχος για τους δύο φόνους και την επίθεση κατά ενός τρίτου άνδρα. Οι ένορκοι τον καταδίκασαν σε θάνατο.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE