«Ποινές φυλάκισης» στην Υπόθεση Φάλγιαλι

«Ποινές φυλάκισης» στην Υπόθεση Φάλγιαλι

«Ποινές» φυλάκισης σε συνεργάτες του δολοφονημένου Τουρκοκύπριου επιχειρηματία, Χαλίλ Φάλγιαλι επέβαλλε «δικαστήριο» των κατεχομένων.

Οι Τουρκιστάν Γκιουλτζέ και Χαλίλ Ισίκ «καταδικάστηκαν» σε «ποινές φυλάκισης» 4 και 3 ετών αντιστοίχως.

Οι «ποινές φυλάκισης» επιβλήθηκαν με το σκεπτικό ότι τα δυο άτομα, κατά την διάρκεια της δολοφονίας του κ. Φάλγιαλι και του οδηγού του, Μουράτ Ντεμιρτάς, άνοιξαν πυρ στον αέρα και στην συνέχεια έδωσαν «ψευδείς καταθέσεις».

Οι δυο άνδρες είχαν τεθεί υπό κράτηση κατά το πρώτο στάδιο των ερευνών για την δολοφονία του Φάλγιαλι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.