ΗΕ: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τα εμπλεκόμενα μέρη στην Κύπρο για να υπάρξει λύση

ΗΕ: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τα εμπλεκόμενα μέρη στην Κύπρο για να υπάρξει λύση

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τα εμπλεκόμενα μέρη προσπαθώντας να υπάρξει επίλυση του προβλήματος στην Κύπρο, δήλωσε την Τρίτη ο Αναπληρωτή Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ.

Είχε ρωτηθεί για συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με τον Τούρκο Πρόεδρο και κατά πόσο ο ΓΓ συζήτησε με τον Πρόεδρο Ερντογάν για να επιστήσει την προσοχή του στο γεγονός ότι η Τουρκία είναι εισβολέας της Κύπρου από το 1974, με 200 χιλιάδες πρόσφυγες, την ώρα που η επίσκεψη του αφορούσε έναν άλλο εισβολέα, τη Ρωσία.

«Δώσαμε μια λεπτομερή ανακοίνωση της συνάντησης του Γενικού Γραμματέα με τον Πρόεδρο Ερντογάν και θα ήθελα απλώς να σε παραπέμψω στις λεπτομέρειες αυτής της ανακοίνωσης», ανέφερε.

«Όσον αφορά τη θέση μας για την Κύπρο, αυτή είναι γνωστή και, όπως γνωρίζετε, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τα εμπλεκόμενα μέρη, προσπαθώντας να υπάρξει επίλυση του προβλήματος στην Κύπρο. Αυτά είναι όσα θα έπρεπε να πω για αυτό το θέμα» είπε ο κ. Χακ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE