Κατηγορείται ότι έβλεπε... πορνογραφικό υλικό εντός του Κοινοβουλίου Βρετανός βουλευτής των Συντηρητικών

Κατηγορείται ότι έβλεπε... πορνογραφικό υλικό εντός του Κοινοβουλίου Βρετανός βουλευτής των Συντηρητικών

Το Συντηρητικό κόμμα του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον εξετάζει αναφορές σύμφωνα με τις οποίες βουλευτής παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό στο τηλέφωνό του στην αίθουσα συζητήσεων της Βουλής των Κοινοτήτων, όπως μετέδωσε σήμερα το δίκτυο PA Media.

Δύο βρετανικές εφημερίδες ανέφεραν νωρίτερα ότι ένας άνδρας, βουλευτής των Συντηρητικών, εθεάθη από συναδέλφους του να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό ενώ βρισκόταν στο Κοινοβούλιο.


Σύμφωνα με το δίκτυο PA Media, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Συντηρητικών Κρις Χίτον-Χάρις διερευνά τις αναφορές αυτές, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE